Nakon uspešne i požrtvovane borbe svih nas da ostanemo zdravi i sprečimo širenje virusa COVID-19, sa radošću vas obaveštavamo da je poslovnica naše agencije u ulici Deligradska 26 PONOVO OTVORENA od 11. maja 2020. godine! Kako bismo svi bili bezbedni i zaštićeni, naša agencija je donela set preventivnih mera kojima se obezbeđuje bezbednost i zdravlje zaposlenih i naših klijenata, odnosno otklanja rizik od širenja virusa.

Obezbedili smo sve propisane higijenske mere za sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19 koje podrazumevaju:

  • Obaveznu dezinfekciju svih sredstava za rad
  • Obaveznu upotrebu zaštitnih sredstava, odnosno maski i rukavica prilikom obavljanja procesa rada za zaposlene, odnosno prilikom boravka u prostorijama agencije za klijente
  • Obaveznu dezinfekciju obuće zaposlenih i klijenata prilikom ulaska u poslovne prostorije agencije
  • Obavezna dezinfekciona sredstava u svim zasebnim delovima poslovnog prostora (delu za poslovne sastanke, pojedinačnim kancelarijama, kuhinjskom delu, toaletu), a koja su u svakom trenutku dostupna svim zaposlenima i klijentima.

Organizovali smo rad u svojim prostorijama na način da u svakom trenutku bude zadovoljena socijalna distanca od 2 metra između svih pojedinačnih osoba.

Budući da nam je vaša bezbednost i bezbednost naših zaposlenih na prvom mestu, osigurali smo sve mere propisane Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu, tako da ste u svakom trenutku dobro došli u našu kancelariju, koja je bezbedno i sigurno mesto za sve nas.

 

Agencija će imati uobičajeno radno vreme, od 9 do 20 časova radnim danima, odnosno do 10 do 14 časova subotom.

 

Ostavite komentar