og-i generate
KOSMAJ, DRLUPA, 20480m2
Registracija uputstvo
Your search results

KOSMAJ, DRLUPA, SOPOT

239.000
Obavesti me kada se promeni cena
1/20

Opis

Sopot, Kosmaj, Drlupa, gradjevinski plac od 2.048 ha, uknjizen, uradjena konverzija, zemljiste u gradjevinskom podrucju, voda, struja, gas na placu.

Drlupa je naselje koje se nalazi 15 km jugozapadno od gradske opstine Sopot, na obroncima planine Kosmaj sa zapadne strane. Udaljeno od centra Beograda 55 km i 22 km od Arandjelovca, predstavlja savrseno mesto za zivot u prirodi, sa odlicim vezama sa centrom grada i svim atrakcijama i banjsko-turistickim mestima u samom centru Srbije.

Blaga klima, fantasticna nezagadjena priroda, mudro vodjena politika izgradnje infrastrukture, ovu regiju svrstavaju u jedinstvenu investicionu zonu.

Nas plac, povrsine vise od 2 hektara, sa frontalnim delom prema asfaltiranom putu u duzini od 75 m (x 275 m) ima prikljucak na gradski vodovod, struju i gas. Takodje, na placu postoje i 2 bunara, kao i bazen za skupljanje kisnice radi navodnjavanja. Zasad borovnice (700 sadnica) na delu placa je obezbedjen zalivanjem sa sistemom kap po kap.

Blagi pad parcele pruza ocaravajuci pogled na Kosmaj, a u donjem delu placa se nalazi zabran sa visegodisnjim stablima. Takodje, na placu se nalazi i stara neuknjizena kuca (povrsine 50 m2) sa pomocnim objektima.

Podrucje naseljeno seoskim domacinstvima koja se bave poljoprivredom i vikend naseljem. Mesto bez industrije, sa odlicnom putnom infrastrukturom: auto-put, Ibarska magistrala, stari kragujevacki put. Cist vazduh, zdrava voda, pitoma zemlja, cine ovu parcelu idealnim mestom za mali turisticki kompleks koji u svom sastavu sadrzi sve neophodne elemente za savrseno mesto za uzivanje.

Izuzetna investiciona prilika!

Cena 239 000 evra.

Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene.

Opština: SOPOT
Lokacija:
Adresa:
Id: 11080
Cena: 239.000
Kvadratura: 20480 m2
Sobe: 0.0
Useljivost:
Grejanje:
Sprat: ST/0
God. izgradnje:
Tip objekta: PLAC
Uknjižen

Slične nekretnine

Pretraga
  • MIRA STUPAR

    Raicevic nekretnine
    • Telefon : 060/3056060
    • E-mail : mira.stupar@raicevicnekretnine.com
    • Skype :
    • Viber :   


    Ponuda agenta

Slične nekretnine

Compare Listings