og-i generate
INDJIJA, NOVOSADSKI PUT, 299m2
Registracija uputstvo
Your search results

INDJIJA, NOVOSADSKI PUT, SRBIJA-OSTALO

185.000
Obavesti me kada se promeni cena
1/20

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Indjija, Novosadski put, 10.0 kuca od 299 m2, na placu od 17.54 ari, PSUT + VPR + PTK, spratna kuca na tri etaze, eg-gas, satelitski TV i internet, klima, uknjizena na 128 m2, dve garaze i vise parking mesta.

Srediste Srema, Indjija, na samom izlazu iz grada prema Novom Sadu, na takozvanom Indjijskom Dedinju nalazi se ova prostrana kuca na tri etaze, na velikom placu od 17.54 ara. Nekretnina je uvucena na stotinak metara od glavog magistralnog puta za NS, a do njega ga povezuje sopstveni put na kome je velika kapija.

Ceo potes Indjijskog Dedinja snabdeva se pijacom vodom sa Fruske gore, a blago pobrdje Fruske gore, potok i atraktivno prirodno okruzenje bili su pretpostavka da se u ovom delu grada lociraju svi sportsko-rekreativni i turisticki sadrzaji Indjije: kompleks otvorenih bazena, nova sportska hala, trim staza (koja prolazi iza kuce), barica za pecarose, ZOO vrt, Keltsko selo, zatvoreni bazen. Na 150 m od kuce je autobusko stajaliste, a na 10-ak km vec ulazite na prostor Nacionalnog parka Fruska gora.

Kuca i plac su u nivou glavnog puta, a na blagom uzvisenju iznad gradskih sadrzaja. Plac je ravan sa blagim padom na zadnji deo placa, tako da su sve prostorije u prizemlju ili u nivou prizemlja ili na nekoliko stepenika iznad prizemlja.

Glavni ulaz u kucu je okrenut ka magistralnom putu i ulasku na plac gde se nalazi prostrano i delimicno senovito dvoriste sa mobilijarom za boravak u prirodi i manjim jezerom. Tu je jedna garaza.

Drugi ulaz je na suprotnoj strani kuce, sa pogledom na vocnjak i zeleno pobrdje Fruske gore. Pored ulaza u stan je i ulaz za drugu garazu.

Glavni ulaz u kucu vodi u veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, a hodnikom se dalje ulazi u 3 sobe i kupatilo. Iz istog hodnika velika pregradna vrata vode ka unutrasnjem stepenistu, na trecu etazu - potkrovlje.

Potkrovlje ima uredjene 3 sobe. Nedostaje unutrasnja stolarija, kao i finalno opremanje stepenista, jedne sobe i kupatila.

Drugi dvorisni ulaz, vodi do manjeg potpuno opremljenog stana – apartmana koji poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavacu sobu i kupatilo. Sa iste strane kuce je i ulaz u drugu garazu koja je hodnikom i prolaznom ostavom povezana sa stanom u prizemlju.

Kuca ima etazno grejanje na gas, struju i drva. Komunalno, ceo ovaj potes je uredjen tako da se pijacom vodom snabdeva iz bunara (koji se stalno kontrolisu), a kanalizacija je resena prikljuckom na prelivnu septicku jamu, na kraju placa.

Izolovana od buke, a na glavnom putu, ova nekretnina ima veliki potencijal za stanovanje i/ili razvoj nekog privatnog biznisa.

Cena 185 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA!

Opština: SRBIJA-OSTALO
Lokacija:
Id: 11126
Cena: 185.000
Kvadratura: 299 m2
Sobe: 10.0
Useljivost:
Grejanje: eg-gas
Sprat: PR/1
God. izgradnje:
Tip objekta: KUCA
Parking
Garaža
Uknjižen

Slične nekretnine

Pretraga
  • TATJANA PERENCEVIC

    Raicevic nekretnine
    • Telefon : 060/3056057
    • E-mail : tatjana.perencevic@raicevicnekretnine.com
    • Skype :
    • Viber :   


    Ponuda agenta

Slične nekretnine

Compare Listings