Raičević nekretnine, naš tim
Registracija uputstvo
Pretraga

Naš tim

Agencija Raičević nekretnine predstavlja veliku porodicu čiji su članovi brojni klijenti, agenti, saradnici i partneri. Ograničeni prostorom, na ovom mestu predstavićemo vam samo osnivače agencije i kreatore poslovnog koncepta, uz posebno isticanje značaja i nesebične pomoći svih naših agenata i klijenata, bez kojih agencija ne bi postala ono što je danas.

GORDANA RAIČEVIĆ
Idejni tvorac agencije Raičević nekretnine i njen pokretač, Gordana je dugogodišnjim radom i posvećenošću izgradila svoju reputaciju u svetu nekretnina. Njeno ime danas je svojevrsni brend, a sa jednakom sposobnošću procenjuje i nekretnine i potrebe klijenata, čemu u prilog govori činjenica da je profesionalni procenitelji nekretnina svakodnevno kontaktiraju za konsultacije. Poseduje izuzetne pregovaračke sposobnosti, a svojom smirenošću, prijateljskim nastupom i stručnim savetima osvojila je mnoge klijente i ljude iz branše.

PETAR RAIČEVIĆ
Na domaćem tržištu nekretnina Petar je jedan od najmlađih vlasnika agencija koji se ističe po svojoj profesionalnosti, preciznosti i predanosti poslu. Kao izuzetan poznavalac domaćih i svetskih tržišta nekretnina, Petar je odavno shvatio značaj promotivnih aktivnosti i jedan je od začetnika internet oglašavanja u oblasti nekretnina u Srbiji. Dinamični vizionar, sa ogromnim iskustvom u menadžmentu i strateškom konsaltingu u oblasti nekretnina, Petar je svoju pažnju usmerio na potpunu edukaciju agenata, unapređenje procesa rada, izgradnju snažne mreže odnosa i velike baze nekretnina.

NENAD RAIČEVIĆ
Kao najmlađi član agencije Raičević nekretnine, Nenad osvaja osmehom, lepom rečju i svojim pozitivnim stavom. U svet nekretnina ušao je postepeno i sa velikom pažnjom posvetio se unapređenju administrativnih aspekata poslovanja i praćenju i sprovođenju zakonodavnih regulativa koje prate oblast nekretnina. Kroz svakodnevnu komunikaciju sa agentima, klijentima i advokatima, Nenad predstavlja svojevrsnu nit koja povezuje sve segmente poslovanja i sve učesnike kupoprodajnih procesa.

Pretraga
  • Pretraga

Compare Listings