og-i generate
RUMA, IVE LOLE RIBARA, 294m2
Registracija uputstvo
Your search results

RUMA, IVE LOLE RIBARA, SRBIJA-OSTALO

140.000
Obavesti me kada se promeni cena
1/20

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Ruma, Ive Lole Ribara, 4.0 kuca od 294 m2 sa zatvorenom terasom, na 6 ari placa, VPR + PTK, cg, gradski vodovod, brzo useljiva, izvorno stanje, uknjizena na 147 m2, podrum od 40 m2, garaza.

Prostrana, spratna kuca u Rumi, u mirnom delu uzeg centra, sa velikim dvoristem, garazom i manjom ostavom u produzetku objekta.

Kuca je novije gradnje i u nivou visokog prizemlja je organizovana kao veliki dvosoban stan od 147 m2. U prizemlju je u potpunosti opremljena za stanovanje - parketi, moderno kupatilo, centralno grejanje, ostava i izlaz u dvoriste. Vec poruceni novi prozori i njihova ugradnja svakako ce doprineti potpunom komforu u prizemlju.

Potkrovlje je u sivoj fazi, delimicno je renovirano i osposobljeno za boravak. U kosinama su manja kuhinja i kupatilo, a centralni deo potkrovlja ima dve velike prostorije u nizu i na kraju neuredjenu prostoriju - tavan. U potkrovlju su prozori vec zamenjeni.

Kuca ima u polusuterenu, gde je pec za centralno grejanje, i veliki podrum sa ulazom iz dvorista.

Uknjizena je na 147 m2 sto je kvadratura prizemlja, a potkrovlje je iste kvadrature, manjim delom u kosinama i dobar je potencijal za kreiranje jos jednog stana.

Kuca sa manjom zelenom bastom ispred i dvorisnim objektom (u kome su garaza i ostava) zauzima manje od pola placa sto je ostavilo dovoljno zelene povrsine iza kuce za organizaciju razlicitih sadrzaja u dvoristu.

Prazna je i useljiva, bez ulaganja u prizemlju.

Cena 140 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA!

Opština: SRBIJA-OSTALO
Lokacija:
Id: 11595
Cena: 140.000
Kvadratura: 294 m2
Sobe: 4.0
Useljivost:
Grejanje: cg
Sprat: PR/1
God. izgradnje:
Tip objekta: KUCA
Parking
Garaža
Uknjižen

Slične nekretnine

Pretraga
  • IGOR SUSAK

    Raicevic nekretnine
    • Telefon : 060/3056065
    • E-mail : igorsu011@gmail.com
    • Skype :
    • Viber :   


    Ponuda agenta

Slične nekretnine

Compare Listings