og-i generate
NOCAJ, LUKE SRETENOVICA, 320m2
Registracija uputstvo
Your search results

NOCAJ, LUKE SRETENOVICA, SREMSKA MITROVICA

105.000
Obavesti me kada se promeni cena
1/20

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Sremska Mitrovica, Nocaj, Luke Sretenovica, dve kuce (5.5, zajedno 320 m2): 4.0 spratna kuca od 112 m2 sa terasom, VPR + PTK, i 1.5 prizemna kuca + pomocni objekat, na placu od 13.84 ara + zemljiste u gradjevinskom podrucju od 13.83 ara + suma pored bare Zasavica na 54.19 ari (ukupno 81.86 ari), cg, sopstveni bunar, brzo useljiva, izvorno stanje, uknjizena na 240 m2, spratna kuca je novije gradnje, a dvorisna starije gradnje.

I Srem i Macva, u sredistu bogate ravnice iznad bazena termalnih voda i u okruzenju tri reke na 10 km od Sremske Mitrovice, kojoj administrativno i pripada, nalazi se selo Nocaj i u centru sela, na glavnom putu, prostire se veliko seosko domacinstvo, kao izazov za sve one koji preferiraju zivot u skladu sa prirodom, kao potencijal za proizvodnju hrane i formiranje seoskog turistickog gazdinstva.

Seosko domacinstvo u Nocaju raspolaze sa dve kuce za stanovanje, nekoliko pomocnih dvorisnih zgrada, na 13.84 ara placa. U produzetku placa nalazi se basta - njiva I klase (parcela je u gradjevinskom podrucju) povrsine 13.83 ara, a nedaleko od sela, pored bare Zasavica, a naspram vizitorskog centra - specijalnog rezervata prirode Zasavica, domacinstvo poseduje i pola hektara sume (54.19 ari).

Glavna, veca kuca do ulice je spratna (VPR + PTK) i savremeno opremljena. Izgradjena je na osnovi od 112 m2, a zajedno sa spratom funkcionise kao cetvorosoban stan od oko 200 m2. U prizemlju je organizovana kao veliki dnevni boravak koji gleda na ulicu i ima izlaz na dvorisnu terasu. Sa pogledom na dvoriste u prizemlju se nalaze kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. U sredisnjem delu kuce, naspram bocnog ulaza u kucu, nalazi se hodnik u cijem produzetku je stepeniste koje vodi na sprat gde se nalaze tri prostrane sobe i kupatilo. Kosine u potkrovlju su vesto iskoriscene za plakare i garderobere tako da su sve sobe bez kosina, a minimalno kosina ima kupatilo i jos jedna soba koja zahteva uredjenje i opremanje.

Kuca ima centralno grejanje na cvrsto gorivo, sopstvenu vodu i septicku jamu.

Podovi su parket i keramika, a stolarija je drvena, koja uz minimalno ulaganje moze da se zadrzi.

Druga, prizemna kuca je starije gradnje i nalazi se u dvoristu, iza glavne kuce. Organizovana je kao jednoiposoban stan sa hodnikom, dnevnim boravkom i kuhinjom, kupatilom i jednom spavacom sobom. I ova kuca je komforna, sa prikljuckom za vodu i kanalizaciju.

Vise dvorisnih zgrada su ostave u funkciji skladistenja useva, orudja za rad i dvorisnog mobilijara.

Suma nije secena pet godina, koliko se ne zivi u ovom domacinstvu, ali je sve odrzavano i spremno za nove vlasnike.

Uz manje ulaganje u kuce ovo seosko gazdinstvo, sa vise od 80 ari zemlje u selu koje je vrlo zivo, ima skolu i odlicne saobracajne veze kako sa Sremskom Mitrovicom, tako i sa Bogaticem i BiH, prava je prilika za one koji zele samostalan zivot na prvoklasnoj zemlji, koji imaju svoja drva za grejanje i druge prednosti koje nudi selo.

Cena 105 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA!

Opština: SREMSKA MITROVICA
Lokacija:
Id: 11780
Cena: 105.000
Kvadratura: 320 m2
Sobe: 5.5
Useljivost:
Grejanje: cg
Sprat: VP/1
God. izgradnje:
Tip objekta: KUCA
Parking
Uknjižen

Slične nekretnine

Pretraga
  • IGOR SUSAK

    Raicevic nekretnine
    • Telefon : 060/3056065
    • E-mail : igorsu011@gmail.com
    • Skype :
    • Viber :   


    Ponuda agenta

Slične nekretnine

Compare Listings